Ποια παιχνίδια τερμάτισαν περισσότερο οι gamers μέσα στο 2022

Το 2022 έφτασε στο τέλος του και η δημοφιλής πλατφόρμα HowLongToBeat παρουσίασε μία λίστα με τα παιχνίδια που τερμάτισαν περισσότερο οι gamers φέτος.

Παραδόξως στην κορυφή και αυτής της λίστας βρίσκεται το Elden Ring, το οποίο φαίνεται πως έστρεψε πάνω του όλα τα βλέμματα το 2022, με άλλους gamers να μαγεύονται από τη δουλειά της FromSoftware και να συνεχίζουν μέχρι τους τίτλους τέλους και άλλους να εγκαταλείπουν τα The Lands Between που δεν συγχωρούν και πολλά λάθη.

Αναμενόμενα, στη λίστα με τα παιχνίδια που τερμάτισαν οι περισσότεροι συναντάμε και διάφορα μικρότερα indies, όπως το Stray, το Tunic και το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, καθώς και πιο linear εμπειρίες με ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος, όπως το A Plague Tale: Requiem.

Βέβαια, μαζί με το Elden Ring υπάρχουν και άλλα τεράστια open world παιχνίδια που διαρκούν ώρες, όπως το Pokémon Legends: Arceus και το Xenoblade Chronicles 3.

Αναλυτικά η σχετική λίστα:

  1. Elden Ring
  2. Stray
  3. Pokémon Legends: Arceus
  4. God of War: Ragnarök
  5. Horizon Forbidden West
  6. Kirby and the Forgotten Land
  7. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
  8. Xenoblade Chronicles 3
  9. A Plague Tale: Requiem
  10. Tunic

Read Previous

Κύπρος: Στα 940 ευρώ θεσπίστηκε ο κατώτατος μισθός

Read Next

Koρωνοϊός: Παγκόσμια ανησυχία για την έξαρση κρουσμάτων στην Κίνα – Συνεδριάζει ο μηχανισμός αντιμετώπισης κρίσεων της ΕΕ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *