Οι κορυφαίες τάσεις στα τζιν για το 2023

Ο λόγος είναι ότι το τζιν, το πιο απλό και ταυτόχρονα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποτελεί το starting point κάθε ντυσίματος, ανανεώνεται και παρουσιάζεται κάθε φορά σε νέες εκδοχές και χρώματα.

Φέτος είναι ίσως η χρονιά με τα περισσότερα denim trends, από την άποψη ότι τα κλασικά μοντέλα όπως το ψηλόμεσο wideleg ή το straight fit δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, άρα εξακολουθούν να είναι in, ενώ ταυτόχρονα προστίθενται νέα στιλ και σχέδια.

Φέτος, το washed out black αλλά και το γκρι είναι τα χρώματα που θα προστεθούν στην επίκαιρη παλέτα, δίνοντας μια grunge νότα στο ντύσιμο.

Ταυτόχρονα, τα totally 00s cargo τζιν με χαμηλή μέση παραμένουν και φέτος η τοπ επιλογή των updated fashion girls ενώ ένα σχήμα που θα βλέπουμε παντού είναι τα puddle pants -δηλαδή τα πολύ μακριά τζιν με φαρδύ μπατζάκι που καλύπτει τα παπούτσια.

Τα skinny jeans είναι ακόμα στο παιχνίδι και αναμένεται να τα δούμε συνδυασμένα με μπαλαρίνες και mary janes ενώ τα barrel leg φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν τα mom fit τζιν, σε μια πιο φρέσκια και cool εναλλακτική.

Παρακάτω, δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν για το 2023 και διαλέξτε το στιλ που σας ταιριάζει περισσότερο.

Puddle pants

Washed out denim

Flared τζιν

Two-toned denim

Cargo trousers

Barrel leg

bovary.gr

Read Previous

Times: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα οδεύουν προς την Ελλάδα

Read Next

Βρετανία: Το 2022 ήταν η θερμότερη χρονιά στα χρονικά

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *