Tζιανλούκα Βιάλι: Τα καλύτερα γκολ του «εκτελεστή» των ιταλικών γηπέδων – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας χαρισματικός σκόρερ, ο Τζανλούκα Βιάλι «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που μπορούσε να σκοράρει με τον πιο πιθανό και απίθανο τρόπο, φορώντες τις φανέλες των Σαμπντόρια, Γιουβέντους, Κρεμονέζε, Τσέλσι αλλά και της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

Αδιαμφησβήτητα, έχει πετύχει απίθανα τέρματα, τόσο εντός, όσο και εκτός περιοχής. Από το απίθανο κατέβασμα και σουτ με το «κακό» του πόδι, το αριστερό κόντρα στην Μπρέσια, μέχρι το φοβερό βολ πλανέ κόντρα στην Κιέβο Βερόνα και το απίθανο τελείωμα με το εξωτερικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ο Βιάλι σημείωσε κάποια εξωπραγματικά τέρματα, που δύσκολα έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε στη σημερινή εποχή.

Αλλά και με την εθνική ομάδας της Ιταλίας, στο παιχνίδι με τη Σουηδία, το φοβερό σουτ με το αριστερό, που κατέληξε στα ουρανό της εστίας, αλλά και απίστευτο τελείωμα εν κινήσει, ήταν το κάτι άλλο!

Ο Τζανλούκα Βιάλι είχε τον τρόπο να… τη βάζει από παντού. Να πλασάρει υποδειγματικά στη γωνία ή να την περνά από την τρύπα της βελόνας. Ήταν ένας «εκτελεστής», που όταν τον έχανες από τα μάτια σου, έχει τραβήξει ήδη τη… σκανδάλη.

Πατήστε εδώ και δείτε κι άλλα γκολ που σημείωσε στη μεγάλη καριέρα του ο Τζιανλούκα Βιάλι.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Read Previous

Αλτσχάιμερ: Ο FDA ενέκρινε νέο φάρμακο που επιβραδύνει τη νόσο

Read Next

Καντέρ για Ερντογάν: Η Δύση πρέπει να σταματήσει να παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι του

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *