Μις Υφήλιος: Η πανέμορφη Αμερικανίδα που κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς

Η 28χρονη Μις ΗΠΑ R’ Bonney Gabriel είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και καθηγήτρια ραπτικής από το Τέξας, στέφθηκε Μις Υφήλιος το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου. 

Στον 71ο λαμπερό διαγωνισμό Miss Universe που διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη η Αμερικανίδα επιλέχτηκε ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.

Η Μις Βενεζουέλα, Amanda Dudamel και η Μις Δομινικανή Δημοκρατία, Andreina Martinez, αναδείχθηκαν η πρώτη και η δεύτερη αναπληρωματική Μις.

Οι απαντήσεις που κέρδισαν τους κριτές

Στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού για τις τρεις φιναλίστ, η Gabriel ρωτήθηκε πώς θα δούλευε για να αποδείξει ότι η Μις Υφήλιος είναι «μια δυναμική και προοδευτική» γυναίκα, αν κέρδιζε.

«Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης» απάντησε η Gabriel, κάνοντας αναφορά στη δουλειά της και λέγοντας ότι χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και ενδοοικογενειακής βίας, θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο.

«Είναι τόσο σημαντικό να επενδύεις σε άλλους, να επενδύεις στην κοινότητά μας και να χρησιμοποιείς το μοναδικό σου ταλέντο για να κάνεις τη διαφορά. Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό και όταν φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους σε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, τους μεταμορφώνουμε και το χρησιμοποιούμε ως όχημα για αλλαγή» είπε η ομορφότερη γυναίκα για το 2022.

Read Previous

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Ρεάλ και πήρε το Super Cup (3-1)

Read Next

Blue Monday: Η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου είναι… σήμερα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *