Μικρότερος ο κίνδυνος νεφρικής νόσου για όσους τρώνε συχνά λιπαρά ψάρια με πολλά ωμέγα-3

Αν είστε λάτρεις των ψαριών, τώρα έχετε ένα λόγο παραπάνω να τα εντάξετε περισσότερο στην διατροφή σας. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με μία μεγάλη διεθνή επιστημονική έρευνα, η κατανάλωση μέσα στην εβδομάδα τουλάχιστον δύο μερίδων λιπαρών ψαριών όπως η ρέγγα, ο σολομός, το σκουμπρί και η σαρδέλα συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο για χρόνια νεφρική νόσο (ΧΝΝ) και με επιβράδυνση στη σταδιακή απώλεια της λειτουργίας των νεφρών.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr

Read Previous

Market Pass: Έως τις 3 Μαρτίου οι πρώτες πληρωμές – Τα εισοδηματικά κριτήρια και ποιοι μένουν εκτός

Read Next

ΗΠΑ: Σκύλος πάτησε κυνηγετικό όπλο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου και σκότωσε τον ιδιοκτήτη του

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *