«Καλάθι του νονού»: Επίσημα από τις 29 Μαρτίου – Τι περιλαμβάνει

Ðáó÷áëéíÝò ëáìðÜäåò êáé äéáêïóìçôéêÜ áõãÜ êáé êïýêëåò óå åìðïñéêü êáôÜóôçìá óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ôçí ÐáñáóêåõÞ 19 Áðñéëßïõ 2013. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου το «καλάθι των νονών», όπως ανακοίνωσε επισήμως σήμερα το πρωί η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να διευκολύνει τις αγορές των νονών για τα βαφτιστήρια τους ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, τα δύο νέα εορταστικά «καλάθια» θα αφορούν σε σουπερμάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών . Το «καλάθι του νονού», το οποίο θα αφορά παιχνίδια και λαμπάδες θα εφαρμοστεί στα καταστήματα παιχνιδιών από τις 29 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου.

Σε αυτό αναμένεται να συμμετάσχουν υποχρεωτικά οι επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 ευρώ αλλά και εθελοντικά όσες, με μικρότερο τζίρο, το επιθυμούν.

Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα διαμορφωθούν από το αρμόδιο υπουργείο και από τις οποίες η κάθε επιχείρηση θα επιλέγει κάθε εβδομάδα τα προϊόντα που θα απαρτίζουν τους καταλόγους της, αναμένεται να είναι παρόμοιες με εκείνες των Χριστουγέννων. Θα προστεθούν ωστόσο και οι λαμπάδες με παιχνίδια για τις αγορές των νονών προς τα βαφτιστήρια τους.

Το «καλάθι του Πάσχα» θα πάρει τη θέση του «καλαθιού της Σαρακοστής», λίγες μέρες πριν από το Πάσχα και θα δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Read Previous

Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτά είναι τα τιμολόγια των παρόχων για τον Απρίλιο

Read Next

Αυτό το φρούτο αυξάνει τις καύσεις και βελτιώνει τις επιδόσεις

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *