Γνωστή Influencer πλήρωσε 616 για ένα ψάρι στη Μύκονο: «Θα μπορούσες να αγοράσεις χρυσό»

Τα τελευταία καλοκαίρια οι καταγγελίες για εξωφρενικές τιμές στη Μύκονο πέφτουν σαν βροχή

Τα όσα έζησε σε εστιατόριο της Μυκόνου και για το πως βρέθηκε να πληρώνει 616 ευρώ για ένα ψάρι που έφαγε περιγράφει γνωστή Influencer.

Τα τελευταία καλοκαίρια οι καταγγελίες για εξωφρενικές τιμές στη Μύκονο πέφτουν σαν βροχή. Η αρχή έγινε πέρσι με τα «χρυσά καβουροπόδαρα», ενώ συνεχίστηκε και φέτος με διάφορες καταγγελίες για πολύ ακριβές υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να παρουσιάζονται ως «υψηλής ποιότητας» ωστόσο, φτάνουν να ξεπερνούν τα όρια κατά πολύ.

Με ένα βίντεο της που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok και μέσα σε μια βδομάδα έγινε viral με 800.000 προβολές η  influencer, η οποία ασχολείται με τα ταξίδια, αναφέρει ότι αγόρασε φόρεμα το οποίο κόστιζε λιγότερο από το ψάρι που έφαγε την προηγούμενη ημέρα.

Ο λόγος, όπως λέει η ίδια, είναι πως το εν λόγω ψάρι που έφαγε σε εστιατόριο του νησιού των Ανέμων, το οποίο δεν αναφέρει σε ποια περιοχή βρίσκεται, κόστιζε 616 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά η ίδια εξηγεί πως το φαγητό ήταν πάρα πολύ νόστιμο και πως πέρασε ένα πολύ όμορφο βράδυ στο εν λόγω εστιατόριο, ωστόσο δεν θα το έκανε ξανά, καθώς η τιμή του ήταν πάρα πολύ ακριβή.

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλους τουρίστες που δηλώνουν εξαπατημένοι, εκείνη παραδέχεται ότι δεν κοίταξε ποτέ τον κατάλογο πριν παραγγείλει και αυτός ήταν ο λόγος που παρήγγειλε το συγκεκριμένο ψάρι. Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά «με αυτό το ψάρι μπορούσες να αγοράσεις χρυσό».

Σε κάθε περίπτωση στο τέλος του βίντεο η γυναίκα συμβουλεύει τους ακόλουθούς της (και όσους παρακολουθούν το βίντεο) να κοιτάζουν πάντα τον κατάλογο πριν παραγγείλουν και αν ο κατάλογος δεν γράφει τιμή να ρωτούν.

Read Previous

Ορκίστηκε η νέα Βουλή – Το Σάββατο η ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα Κυβέρνηση

Read Next

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *