Τα κάσιους είναι από τους πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς που μπήκαν στη ζωή μας, σχετικά καθυστερημένα. Η νόστιμη γεύση τους, δεν υπολείπεται καθόλου σε θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό μας. Μία από τις σημαντικότερες ουσίες που εμπεριέχει – και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα – είναι το αμινοξύ, της L-τρυπτοφάνης, μία ουσία που μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλό μας, ενός σημαντικότατου νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με το αίσθημα χαράς.
Categories
- LIFESTYLE (764)
- NEWS – ΕΙΔΗΣΕΙΣ (1.870)
- Uncategorized (78)
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ (616)
- ΑΠΟΨΕΙΣ (57)
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (3.389)
- ΕΡΓΑΣΙΑ (31)
- θα Συζητηθεί (10)
- ΚΟΣΜΟΣ (899)
- ΜΟΔΑ (274)
- Ο.Α.Ε.Δ. (42)
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (923)
- ΠΟΛΙΤΙΚΑ (24)
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (157)
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (359)
- ΥΓΕΙΑ (926)