Τα κάσιους είναι από τους πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς που μπήκαν στη ζωή μας, σχετικά καθυστερημένα. Η νόστιμη γεύση τους, δεν υπολείπεται καθόλου σε θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό μας. Μία από τις σημαντικότερες ουσίες που εμπεριέχει – και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα – είναι το αμινοξύ, της L-τρυπτοφάνης, μία ουσία που μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλό μας, ενός σημαντικότατου νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με το αίσθημα χαράς.
Categories
- LIFESTYLE (898)
- NEWS – ΕΙΔΗΣΕΙΣ (2.132)
- Uncategorized (88)
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ (759)
- ΑΠΟΨΕΙΣ (71)
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (3.845)
- ΕΡΓΑΣΙΑ (31)
- θα Συζητηθεί (9)
- ΚΟΣΜΟΣ (1.069)
- ΜΟΔΑ (348)
- Ο.Α.Ε.Δ. (42)
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1.126)
- ΠΟΛΙΤΙΚΑ (26)
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (217)
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (409)
- ΥΓΕΙΑ (1.132)