Ποιος ξηρός καρπός κάνει καλό στα νεύρα

Τα κάσιους είναι από τους πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς που μπήκαν στη ζωή μας, σχετικά καθυστερημένα. Η νόστιμη γεύση τους, δεν υπολείπεται καθόλου σε θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό μας. Μία από τις σημαντικότερες ουσίες που εμπεριέχει – και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα – είναι το αμινοξύ, της L-τρυπτοφάνης, μία ουσία που μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλό μας, ενός σημαντικότατου νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με το αίσθημα χαράς.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr

Read Previous

Στο στόχαστρο των «ράμπο» του e-ΕΦΚΑ η αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία

Read Next

Νίκη της Δεξιάς στην Ισπανία – Θρίλερ η νέα κυβέρνηση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *