meteo: Ερχεται κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, μόνο στον Εβρο δεν θα βρέχει -Δείτε τον χάρτη

Με τις φωτιές να καίνε για ακόμα μία μέρα στον Έβρο, η πολύπαθη περιοχή είχε περισσότερο από οποιαδήποτε ανάγκη από το νερό της βροχής που αναμένεται τις επόμενες ώρες, ωστόσο, σύμφωνα με το meteo, ενώ αναμένεται να χαλάσει ο καιρός με έντονα φαινόμενα, μόνο στον Εβρο δεν φαίνεται οτι θα βρέξει

Μόνο στον Εβρο δεν θα βρέχει
Από το συνολικό ύψος βροχής σε χιλιοστά που προβλέπει το αριθμητικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr μέχρι την Τρίτη 5/9, φαίνεται ότι η περιοχή του Έβρου θα είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας μας που δεν θα δεχθεί βροχοπτώσεις.

Η εξέλιξη του καιρού
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο Σάββατο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών όμβρων και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές στα υπόλοιπα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε την ανάρτηση του μετεο για τις βροχές

Read Previous

Η βασίλισσα Ράνια γιόρτασε τα γενέθλιά της με τζιν και λευκό t-shirt

Read Next

Θερινές Εκπτώσεις 2023: Στον πάτο ο τζίρος – Τι δείχνει έρευνα του ΕΣΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *