Θάλεια Ματίκα για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη: Όταν άκουσα τα νέα, έπαθα σοκ, είπα «γιατί σε μένα;»

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» έδωσε η αγαπημένη ηθοποιός Θάλεια Ματίκα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον φόβο που ένιωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down.

Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”», είπε η Θάλεια Ματίκα.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη παρουσίασα διαβήτη κύησης. Έκανα αυστηρή διατροφή, γιατί θα επηρέαζε το έμβρυο.

Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης. Μπαίνει η οικογένεια όλη σε ένα Γολγοθά», ανέφερε η Θάλεια Ματίκα.

«Δεν συζητήσαμε με τον Τάσο (σ.σ.: Ιορδανίδη) για τα θέματα της εγκυμοσύνης μου. Ήταν ο αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Εμένα πάντα πάει ο νους μου στα πιο μαύρα σενάρια, ο Τάσος είναι πιο αισιόδοξος», είπε η ηθοποιός.

«Η πρόταση γάμου μου ήταν ένα τεράστιο πάρτι έκπληξη που είχε διοργανώσει ο Τάσος και υπάρχει μέσα στη παράσταση. Έπαθα σοκ, συγκινήθηκα πολύ» Έχουμε έρθει σε μεγάλες αντιπαλότητες, αλλά δεν περάσαμε ποτέ σοβαρή κρίση μεταξύ μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει ούτε από το δικό μου μυαλό, ούτε από του Τάσου ότι θα μπορούσε κάτι να διασπάσει τη σχέση μας», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Θάλεια Ματίκα.

«Ο Τάσος μου φαίνεται καταπληκτικός ως παρουσιαστής, αλλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική, είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστριά του», αποκάλυψε η Θάλεια Ματίκα.

 

Read Previous

Εκκενώθηκε εκ νέου το ανάκτορο των Βερσαλλιών μετά από απειλή για βόμβα

Read Next

Σασμός -Τι θα δούμε απόψε: Η γιαγιά Ειρήνη προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *