Ηλίας Βρεττός: Ήρθε το τρακάρισμα με την μηχανή και τρίτωσε

Θετική ενέργεια από τους διαδικτυακούς του φίλους ζήτησε ο Ηλίας Βρεττός μέσα από βίντεο που ανέβασε στο Instagram, μια μέρα μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πριν από μερικές μέρες είχε τροχαίο και με το αυτοκίνητο και σημείωσε, ότι επειδή πιστεύει στο «μάτι» και τη γλωσσοφαγιά, το κακό πλέον «τρίτωσε».

«Αυτό που μένει από μια δυσάρεστη στιγμή, σαν την προχθεσινή με το τρακάρισμα που είχα με τη μηχανή μου και αυτό που πάντα θέλω να κρατάω, είναι τα θετικά.

Τα θετικά είναι ότι εισέπραξα για μια ακόμα φορά τεράστια αγάπη από όλους εσάς, από τα χιλιάδες μηνύματα που μου στείλατε φίλοι γνωστοί και άγνωστοι. Πραγματικά έλαβα τεράστια θετικότητα και μου ήρθε μια ιδέα μέσα από όλο αυτό.

Επειδή όλοι μας βιώνουμε αρνητικές στιγμές και υπάρχει πολύ έντονα γύρω μας το μάτι και η γλωσσοφαγιά, όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά και επειδή τρίτωσε το κακό χθες, έχω να σας πω: ξεκίνησε με μια αρνητική κατάσταση με τον θάνατο από το σκυλάκι μας, στη συνέχεια τράκαρα με το αμάξι που αυτό δεν το έχω πει ποτέ και ήρθε και το τρακάρισμα με την μηχανή και τρίτωσε. Είχα μια ιδέα γιατί μ’ αρέσει πάντα να πρεσβεύω την αγάπη και να απαντάω με θετικότητα.

 

Κάτω από αυτό το βίντεο, όποιος θέλει να διώξει μακριά του την αρνητικότητα και οτιδήποτε το τοξικό υπάρχει, αφήστε ένα σχόλιο ή μια καρδούλα ή γράψτε έναν καλό λόγο και με αυτό τον τρόπο βοηθήστε το καλό να νικήσει το κακό. Ό,τι κι αν είναι αυτό», ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός.

Read Previous

ΕΣΠΑ: Πρώτες εγκρίσεις χρηματοδότησης για την «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ»

Read Next

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στη «Γιορτής της Επιστήμης»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *