Κώστας Καραφώτης: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, σκέφτομαι τον γάμο»

Τον Κώστα Καραφώτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε την επιθυμία δημιουργίας οικογένειας με τη σύντροφό του, τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας και τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή».

Για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας λέει: «Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου».

«Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις»

Για τις αισθητικές επεμβάσεις και αν έχει κάνει ο ίδιος αναφέρει: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν».

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Την περίοδο που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και βοηθήθηκα. Η απώλεια του θείου μου πριν από μερικά χρόνια με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική».

Read Previous

Αποταμίευση: Ήρθε η στιγμή για περικοπή των δαπανών

Read Next

Ο πάπας Φραγκίσκος υπέρ της βάπτισης των παιδιών ομόφυλων ζευγαριών

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *