Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας: Αποχαιρετούν το παλιό τους σπίτι με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη μετακομίζουν σε νέο σπίτι και η φωτογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το διαμέρισμα που αφήνουν που είναι γεμάτο κούτες.

«Το σπίτι δεν είναι ένα μέρος αλλά ένας άνθρωπος» σημείωσε η Ρούλα Ρεβη στο προφίλ της στο Instagram, αναφερόμενη στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, δείχνοντας παράλληλα φωτογραφίες από τη μετακόμισή τους.

Η ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Ρέβη στο Instagram περιλάμβανε εικόνες από την μετακόμιση, αλλά και μια παλιά αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Αποστόλη Τότσικα, στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας: Αποχαιρετούν το παλιό τους σπίτι με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ενας νέος κύκλος ανοίγει για την οικογένεια της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, αφού μετά από χρόνια μετακομίζουν σε νέο σπίτι, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, τον Άγγελο και την Eιρήνη.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας πήραν την απόφαση να μετακομίσουν και μάλιστα είναι ενθουσιασμένοι με το νέο τους σπίτι, το οποίο είδαμε πρόσφατα στο Instagram.

Η γνωστή φωτογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει το παλιό της διαμέρισμα που είναι στον Λυκαβηττό και να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη μετακόμιση. Ολα τα έπιπλα είναι πακεταρισμένα και έτοιμα να μεταφερθούν στο νέο σπίτι.

Read Previous

Άγρια δολοφονία 23χρονου ηθοποιού του Netflix, βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα

Read Next

Αποδόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος προς Ζαρούχλα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *