Επιστολή Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς την ΕΟΕ: «Να αποκατασταθεί η αδικία απέναντι στο Δήμο μας»

Επιστολή Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς την ΕΟΕ
«Να αποκατασταθεί η αδικία απέναντι στο Δήμο μας»
Εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια και ενόχληση για τη μη συμπερίληψη στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας
Την έντονη δυσαρέσκεια και την ενόχληση των δημοτών Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για τη μη συμπερίληψη του Δήμου στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας με επιστολή του προς την Ε.Ο.Ε.
Η επιστολή που απέστειλε αναφέρει:
«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια και ενόχληση των συνδημοτών μου, για τη μη συμπερίληψη του Δήμου μας στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας.
Ενός Δήμου πρώτου στην Ηλεία σε ρυθμούς ανάπτυξης, μεγαλύτερου γεωγραφικά και τρίτου πληθυσμιακά. Ενός Δήμου με έντονο πολιτιστικό αποτύπωμα, με μνημεία όπως το Κάστρο Χλεμούτσι, ο γοτθικός Ναός της Αγ. Σοφίας, τα Λουτρά Αρχαίας Υρμίνης, η Αρμάτοβα.
Θα επιθυμούσα ως Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να διορθωθεί αυτή η αδικία απέναντι στο Δήμο μας και να συμπεριληφθεί στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία έστω και την τελευταία στιγμή.
Μετά τιμής,
Λέντζας Ιωάννης
Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης».
Επικοινωνία με Βασιλειάδη
Αφού η ΕΟΕ έλαβε την επιστολή, υπήρξε επικοινωνία του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη. Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης αναμένει να αποκατασταθεί η αδικία.

Read Previous

Σπύρος Χαριτάτος: Αποκάλυψε την αμοιβή του όταν παρουσίαζε το πρωινό του ANT1

Read Next

Το επίδομα μητρότητας θα ισχύει αναδρομικά από 24 Σεπτεμβρίου – «Συγγνώμη» Γεωργιάδη στους δικηγόρους για τη δήλωση Τσακλόγλου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *