Κώστας Μπίγαλης: Έβλεπα τη μητέρα μου να υποφέρει 10 χρόνια και σιγά σιγά να «φεύγει»

άγισε καρδιές ο Κώστας Μπίγαλης, μιλώντας για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, έναν Δεκαπενταύγουστο πριν από χρόνια, στην Κρήτη.

Ο πατέρας του Κώστα Μπίγαλη ήταν 68 ετών και είχε πάει διακοπές στην Κρήτη όταν έπαθε ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Ο θάνατός του, αποκάλυψε ο τραγουδοποιός στην εφημερίδα On Time, δεν ήταν δύσκολα διαχειρίσιμος από τον ίδιο αλλά και από τη μητέρα του, η οποία, όπως περιέγραψε, ουσιαστικά “μαράζωσε”.

«Μια στιγμή στο χρόνο» που θέλεις να ξεχάσει γιατί πόνεσες και έκλαψες πολύ;

Τον θάνατο του πατέρα μου γιατί έφυγε ξαφνικά μέσα σε 24 ώρες. Πήγε για διακοπές στην Κρήτη και δεν ξαναγύρισε. Ήταν 68 χρόνων, έφυγε από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ήταν Δεκαπενταύγουστος, το συγκεκριμένο νοσοκομείο στην Κρήτη υπολειτουργούσε λόγω της αργίας και δεν κατάλαβαν ότι είχε αρχίσει να γίνεται μια διαρροή. Αν το καταλάβαιναν, υπήρχαν 50% πιθανότητες να σωθεί ο πατέρας μου, αλλά έπρεπε να είχε μπει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό γιατί ήταν πολύ ξαφνικό.

Όμως και η αρρώστια και ο θάνατος της μητέρας μου 10 χρόνια μετά τον πατέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα. Τη μητέρα μου την έβλεπα να υποφέρει 10 χρόνια και σιγά σιγά να φεύγει. Κράτησε πολύ χρόνο και ήταν πολύ επώδυνο.

Μπορώ να σου πω ότι μου ήταν πολύ πιο δύσκολο από το χαμό του πατέρα μου γιατί της είχα μεγάλη αδυναμία κι εκείνη το ίδιο.

Read Previous

H Rosie Huntington – Whiteley δίνει τις απαντήσεις στο τι φοράμε κάθε μέρα

Read Next

Οδηγίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την οδήγηση σε συνθήκες κακοκαιρίας(ΒΙΝΤΕΟ)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *