Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Τραγική εξέλιξη στην αναζήτηση των δύο ανθρώπων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από φουσκωμένο χείμαρρο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει το χωριό Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews,com, νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, η γυναίκα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ, όταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος οδηγούσε το όχημα, συνεχίζονται.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του. Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα, το αναποδογύρισε και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να επεκταθούν και σε γειτονικές περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζητώντας έντρομος βοήθεια.

Το αυτοκίνητο την ώρα της παράσυρσης:

Read Previous

Εθισμένοι gamers και shopping therapy: Το 71% αγοράζει τόσο φανατικά όσο παίζει κατά την περίοδο μεγάλων εκπτώσεων

Read Next

Το Ιράν πλήττει με βαλλιστικούς πυραύλους βόρειο Ιράκ και Συρία – Καταδικάζουν οι ΗΠΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *