11χρονη κατάφερε να βγει στη σύνταξη: Πώς η μαθήτρια κερδίζει 180.000 ευρώ το μήνα

Η Pixie Curtis, μια 11χρονη μαθήτρια από την Αυστραλία, πέτυχε αυτό που πολλοί ενήλικες ονειρεύονται: την πρόωρη συνταξιοδότηση μετά από μια εντυπωσιακά επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση.

Ηεκπληκτική επιτυχία της επιχείρησης της, επέτρεψε στην Pixie να πάρει την τολμηρή απόφαση να αποσυρθεί και να επικεντρωθεί εκ νέου στην εκπαίδευσή της, καθώς πλησιάζει στο λύκειο.

Η κόρη του γκουρού των δημοσίων σχέσεων Roxy Jacenko, η Pixie φέρεται να έχει κερδίσει ένα σημαντικό εισόδημα από τη μάρκα αξεσουάρ της, Pixie Bows, και μια επιχείρηση με fidget spinner, συγκεντρώνοντας περίπου 180.000 ευρώ το μήνα.

Το ταξίδι της νεαρής κοπέλας ξεκίνησε υπό την καθοδήγηση της μητέρας της. Μαζί ξεκίνησαν μια επιχείρηση που γρήγορα εκτοξεύτηκε στην επιτυχία, εκμεταλλευόμενοι τη δημοφιλή τάση των fidget spinners. Η εκπληκτική επιτυχία της επιχείρησης επέτρεψε στην Pixie να πάρει την τολμηρή απόφαση να αποσυρθεί και να επικεντρωθεί εκ νέου στην εκπαίδευσή της, καθώς πλησιάζει στο λύκειο.

Η Roxy Jacenko υπογράμμισε την απόφαση της οικογένειας σχετικά με το επιχειρηματικό μέλλον της Pixie. «Η Pixie αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του ηλεκτρονικού καταστήματος παιχνιδιών για να επικεντρωθεί στην επικείμενη είσοδό της στο λύκειο. Ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα Pixie’s Pix θα παραμείνει, θα επιστρέψει στο πώς ξεκίνησε το 2011, ως ο καλύτερος προορισμός για παιδικά αξεσουάρ μαλλιών και φιόγκους μαλλιών γνωστά ως Pixie’s Bows», δήλωσε η Roxy. Η αλλαγή εστίασης έχει ως στόχο να μειώσει τον χρόνο και την πίεση της Pixie, διατηρώντας παράλληλα τα θεμελιώδη στοιχεία της επιχείρησής της.

Η Roxy εξέφρασε τον θαυμασμό της για το επιχειρηματικό πνεύμα της κόρης της, ένα χαρακτηριστικό που προφανώς έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της Pixie. Επιπλέον, η οικογένεια έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιήσει την επιχείρηση για φιλανθρωπικές προσπάθειες. Μια πρόσφατη αγορά από έναν κυβερνητικό εργολάβο, η οποία ανήλθε σε μετοχές αξίας 30.000 δολαρίων, θα ωφελήσει φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Read Previous

Ο Ποπάι έγινε 95 ετών – Ο ναύτης με τα μπράτσα και τα τατουάζ, αθεράπευτα ερωτευμένος με την Όλιβ

Read Next

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *