Πάτρα: Κλείνουν τη Δευτέρα τις Λαϊκές Αγορές

Η τελική απόφαση πάρθηκε από τους εμπόρους των λαϊκών αγορών της Πάτρας, που συντάσσονται και επίσημα στο πλευρό των αγροτών.

Αρχικά θα βρεθούν στο άνοιγμα των διοδίων στη Γέφυρα, ενώ τη Δευτέρα «κλείνουν» τις λαϊκές αγορές.

Σε πρώτη φάση, το Σάββατο, η Αχαϊκή Ομοσπονδία θα δώσει το παρών στο άνοιγμα των διοδίων της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, συμπαραστεκόμενη στις κινητοποιήσεις των αγροτών, καθώς όπως τόνισε στο thebest.gr o πρόεδρος της Δημήτρης Γιαννακόπουλος «παραγωγοί και έμποροι συνδεόμαστε άμεσα. Έχουμε πάρα πολλά κοινά με τους αγρότες και μην ξεχνάμε ότι από αυτούς ζούμε και εμείς. Δεν θα υπήρχαμε αν δεν υπήρχαν αυτοί. Και μαζί με τις δικές τους διεκδικήσεις, ερχόμαστε να προσθέσουμε και τα δικά μας θέματα, τα οποία επίσης παραμένουν άλυτα».

Στη συνέχεια, τη Δευτέρα οι έμποροι όλων των συλλόγων, «κλείνουν» τις λαϊκές αγορές της Πάτρας και αναμένουν τις απαντήσεις της κυβέρνησης, στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Επίσης, μέλη των συλλόγων θα συστρατευτούν με τους αγρότες στην μεγάλη πορεία που θα γίνει στην Αθήνα, ενώ θα παρίστανται στα μπλόκα που θα στήνουν οι αγρότες, σε Κάτω Αχαΐα, Αίγιο και Ερύμανθο.

Read Previous

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το κομμάτι που θα σε σώσει όταν οι μέρες απαιτούν έξυπνο layering

Read Next

Άγιο Όρος για ομόφυλα ζευγάρια: Είναι μεγάλο έγκλημα, διαλύεται ολόκληρη η ανθρώπινη ύπαρξη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *