Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 10.000 δολαρίων σε εστιατόριο – Ανακάλυψαν στη συνέχεια τον σπαρακτικό λόγο πίσω από την κίνηση

Οι εργαζόμενοι σε ένα εστιατόριο στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν ένα φιλοδώρημα 10.000 δολαρίων σε έναν λογαριασμό, αλλά και όταν έμαθαν τον λόγο πίσω από το γενναιόδωρο δώρο.

«Συνήθως βλέπουμε φιλοδωρήματα των 100 δολαρίων», δήλωσε στο «The Hill» ο Tim Sweeney, διευθυντής του «Mason Jar Cafe». «Αλλά ποτέ κάτι τέτοιου μεγέθους».

Ήταν πριν από λίγο καιρό που ο γενναιόδωρος πελάτης, ο οποίος προσδιορίστηκε μόνο ως Μαρκ, άφησε το τεράστιο φιλοδώρημα στον λογαριασμό των 32,43 δολαρίων.

Ο Sweeney ήταν δύσπιστος όταν είδε την απόδειξη -το εστιατόριο δεν αποκάλυψε ποιος τον εξυπηρέτησε- και έτρεξε να μιλήσει με τον πελάτη. «Είχα μια συζήτηση μαζί του. Ήθελε να προχωρήσει», δήλωσε ο διευθυντής.

Τότε ήταν που ο Μαρκ αποκάλυψε τον θλιβερό λόγο για το απροσδόκητο δώρο του.

«Ήταν στη μνήμη ενός φίλου που είχε πεθάνει πρόσφατα και βρισκόταν στην πόλη για την κηδεία», εξήγησε η σερβιτόρα Paige Mulick.

«Ήταν πραγματικά μια πράξη καλοσύνης που επηρέασε τόσο πολλούς ανθρώπους», είπε.

Το εστιατόριο επέλεξε να μοιράσει το φιλοδώρημα μεταξύ των εννέα συναδέλφων. Ο καθένας πήρε σπίτι του λίγο περισσότερα από 1.100 δολάρια.

Read Previous

Super League 1: Τα αποτελέσματα στην 23η αγωνιστική – Η βαθμολογία της Super League 1

Read Next

Γωγώ Μαστροκώστα: Με λεοπάρ ολόσωμη φόρμα τράβηξε όλα τα βλέμματα στην βραδινή της έξοδο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *