Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Πολύ ευτυχισμένοι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα χαρμόσυνα νέα υπήρξαν το τελευταίο διάστημα κοινό μυστικό. Η εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης (22/2) επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πραγματοποίησε μια νέα δημόσια εμφάνιση στο Green Park, ιδιοκτησία του συζύγου της, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε άλφα γραμμή που κάλυπτε την φουσκωμένη της κοιλιά, μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κράτησαν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, Βλάσση, πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού: «Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Αν έρθει δεύτερο παιδί, ευπρόσδεκτο».

Read Previous

Με ευρύτατη πλειοψηφία ο Γεώργιος Τελώνης ανανέωσε τη θητεία του ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Read Next

Ιωάννα Μαλέσκου για τηλεόραση: Θα ήταν ψέμα να πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *