Η ελληνική τροφή που δυναμώνει την καρδιά, μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου και ρυθμίζει το σάκχαρο

Αυτή η τροφή έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και είναι νόστιμη. Υπάρχουν, επίσης, και οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε για την υγεία σας από τακτική κατανάλωση της.

Αν και αποτελείται κυρίως από λιπαρά, περιέχει κυρίως μονοακόρεστα λιπαρά, ο τύπος που είναι γνωστός για τα οφέλη που έχει στην υγεία. Επιπλέον, είναι γεμάτη με άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι καλά για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε και των αντιοξειδωτικών (ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες).

Διαβάστε το δημοσίευμα στο oloygeia.gr

Read Previous

Οι παρεμβάσεις του νέου φορολογικού – Αναλυτικά όλες οι αλλαγές

Read Next

Βαθμολογία Euroleague: Στην έκτη θέση ο Ολυμπιακός

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *