Γιώργος Καραμίχος: Θα ήθελα να παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο, αλλά δεν γίνεται μόνος μου

«Δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η μοίρα σου, οπότε καλό θα είναι να μην αποκλείουμε και ποτέ να μη λέμε ποτέ» ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος άνοιξε την καρδιά του στην Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24, μιλώντας για το ποτό και όσα έχει δοκιμάσει, αλλά και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

«Αν και δούλευα σε μπαρ, είχα δικό μου μπαρ στα 19, δεν κόλλησα με ναρκωτικά, αλκοόλ. Πέρασαν από τον δρόμο μου κι εγώ από τον δικό τους… έχω δοκιμάσει. Δυο-τρεις φορές το πολύ για κάθε πράγμα.

Με το κάπνισμα είχα κολλήσει αλλά δεν το ‘χω μέσα μου αυτό το κομμάτι του εθισμού», δηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος.

«Δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η μοίρα σου, οπότε καλό θα είναι να μην αποκλείουμε και ποτέ να μη λέμε ποτέ», τονίζει ο ηθοποιός στην κάμερα του Action24.

«Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει από τον συνδυασμό του εθισμού με τη ναρκισσιστική λογική, εκεί την πατάς και είναι δύσκολο μετά να βγεις.

Όλα τα είδη εθισμού είναι ένας τρόπος φυγής, κάποιον δαίμονα προσπαθείς να κατευνάσεις. Όλοι μας έχουμε περάσει από σκοτεινές καταστάσεις», επισημαίνει ο Γιώργος Καραμίχος για τον εθισμό στις ουσίες και το αλκοόλ.

«Έκανα το πρώτο μου παιδί στα 24. Θα ήθελα να παντρευτώ με την ευρεία έννοια. Γενικά θα το ήθελα και με παπά και με κουμπάρο αλλά δεν γίνεται… μόνος μου;», απαντά σε σχετική ερώτηση της Αθηναΐδας Νέγκα ο Γιώργος Καραμίχος.

Read Previous

Ξεκινά η καταβολή του επιδόματος μητρότητας σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες

Read Next

H Ελένη Μενεγάκη με τζιν από τα Zara και φλοράλ πουκάμισο -Πώς να αντιγράψετε το look

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *