Ηλεία: Την απείλησε με μαχαίρι και σφυρί, συνελήφθη παππούς στην Πάτρα για ενδοοικογενειακή βία

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

Α) Στην Πάτρα

1. Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, ένας άνδρας, (πεθερός) τον οποίο κατήγγειλε ο γαμπρός του, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με σφαλιάρα. Υπενθυμίζεται ότι από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και της συντρόφου του, τους οποίους κατήγγειλε ο γαμπρός του κατηγορούμενου άνδρα.Ειδικότερα, ο πεθερός του παθόντα προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του τελευταίου, χτυπώντας το με σφαλιάρα, ενώ η σύντροφος του πεθερού του κατηγορείται για εξύβριση.

2. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο κουνιάδος του, διότι τον απείλησε λεκτικά.

3. Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, ένας άνδρας και μια γυναίκα (σύντροφοι), για ενδοοικογενειακή βία. Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας την απείλησε με κατσαβίδι ενώ η γυναίκα τον χαστούκισε.

4. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντρόφος του, διότι την απείλησε με μαχαίρι.

5. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του και η κόρη του, για ενδοοικογενειακή βία.

Β) Στην Αιγιάλεια

6. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κουνιάδα του, διότι την απείλησε φραστικά.

7. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδερφή του, για λεκτική απειλή.

Γ) Στην Ακράτα

8. Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Δ) Στον Πύργο

9.Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων (δυο άνδρες μια γυναίκα), τους οποίους κατήγγειλε συγγενικό τους πρόσωπο για ενδοοικογενειακή βία, διότι απείλησαν λεκτικά τον ίδιο και τους γονείς του.

Ε) Σε περιοχές της Ηλείας

10. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύνοικος σύντροφός του, διότι βρισκόμενοι στην οικία τους, με τα δυο ανήλικα τέκνα τους σε περιοχή της Μεσσηνίας, την εξύβρισε και την απείλησε με μαχαίρι και με σφυρί. Η παθούσα μετέβη σε οικία συγγενικών της προσώπων σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

11. Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, ένας άνδρας και μια γυναίκα (πρώην σύντροφοι), για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων και ψευδή καταμήνυση κατά περίπτωση.

ΣΤ) Σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

12. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, διότι του κατάφερε χτυπήματα με τα χέρια προκαλώντας του σωματική βλάβη στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα τον απείλησε λεκτικά.

Ζ) Στη Ναύπακτο

13. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, έπειτα από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη με την σύζυγό του και την αδερφή του.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων υποβλήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Read Previous

Καιρός: «Χριστός Ανέστη» με βροχές – Τι θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα

Read Next

Δύο ελληνικές παραλίες μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο για το 2024

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *