Η Κλόντια Σίφερ με κίτρινο φόρεμα και σανδάλια είναι ο ορισμός του ανεπιτήδευτου καλοκαιρινού στιλ

Η Κλόντια Σίφερ φωτογραφήθηκε με ένα κίτρινο φόρεμα, εμπνέοντας τις fashionistas για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις τους.

Η Κλόντια Σίφερ ανήκει στη γενιά των original supermodels. Μαζί με τη Ναόμι Κάμπελ, τη Σίντι Κρόφορντ, τη Λίντα Εβαντζελίστα, την Τατιάνα Πάτιτζ και την Κρίστι Τέρλινγκτον κυριάρχησαν στις πασαρέλες των ‘90s και αποτελούν έμπνευση έως σήμερα -και για τους ανά τον κόσμο σχεδιαστές που ακόμα τις ζητούν να περπατήσουν στις πασαρέλες και να φωτογραφηθούν για τις καμπάνιες τους, αλλά και για τα μοντέλα που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους στη μόδα.

Η Κλόντια Σίφερ διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα looks που επιλέγει να φορέσει στην καθημερινότητά της. Ωστόσο, κάθε καλοκαίρι αποκτά μια αέρινη και girlie αισθητική, χάρη στα summer looks που ποστάρει, τα οποία αποπνέουν ανέμελη διάθεση αλλά και ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Πρόσφατα, το διάσημο supermodel έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα πολύ κομψό κίτρινο φόρεμα με δαντέλα broderie anglaise.

Χαριτωμένο και θηλυκό, το κίτρινο φόρεμα είναι τέλειο για πρωινές εμφανίσεις στον ανοιξιάτικο ήλιο και μπορείς να συνδυαστεί ιδανικά με τα sneakers σας, αλλά και με τις εσπαντρίγιες ή τα σανδάλια σας το καλοκαίρι -όπως έκανε και η Κλόντια Σίφερ.

Δείτε την Κλόντια Σίφερ με κίτρινο φόρεμα:

Φωτογραφία: Instagram/ @claudiaschiffer
Φωτογραφία: Instagram/ @claudiaschiffer

«Μου αρέσει να κάνω μεγάλους περιπάτους στην εξοχή με τα σκυλιά μου. Αλλά, πρόσφατα, άρχισα να γυμνάζομαι με τις φίλες μου, κάνοντας τα πάντα, από cardio, μέχρι γιόγκα ή τένις. Κάθε μέρα, κάνουμε κάτι καινούργιο, πράγμα που το κάνει διασκεδαστικό. Έχω επίσης αρχίσει να κάνω διαδικτυακές προπονήσεις και διάδρομο βλέποντας Gilmore Girls» δήλωσε πρόσφατα η Κλόντια Σίφερ σχετικά με το πώς διατηρείται σε φόρμα.

Read Previous

To «like» της Τζένιφερ Λόπεζ που πυροδότησε τις φήμες διαζυγίου με τον Μπεν Άφλεκ

Read Next

Αφρικανική σκόνη: Οι ευπαθείς ομάδες να μένουν σπίτι κι αν βγουν να φορούν μάσκα, συστήνει η Παγώνη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *