Το φρούτο αυτό είναι γλυκό, νόστιμο και αγαπημένο και το καταναλώνουν μικροί και μεγάλοι. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και έχει πολλά οφέλη για την υγεία.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, το φρούτο αυτό περιέχει περισσότερα από δώδεκα βασικά θρεπτικά συστατικά. Περιέχει φυτικές ίνες και αποτελεί καλή πηγή μετάλλων, όπως ο χαλκός, ο σίδηρος, το κάλιο, το μαγγάνιο και το μαγνήσιο, καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως η ριβοφλαβίνη και η πυριδοξίνη.