Μαρία Αναστασοπούλου: «Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο “Καλημέρα Ελλάδα”»

Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στη Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, η οποία όπου να’ ναι τελειώνει.

«Ο απολογισμός της χρονιάς δεν γίνεται μόνο στο τέλος. Όσο κυλάει η χρονιά μπορείς να εξετάζεις κάποια πράγματα. Δεν πειράζει ακόμη και αν κάτι δεν πήγε καλά μέσα στη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια και εισέπραξα καλή συμπεριφορά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι με επέλεξε ο Γιώργος Παπαδάκης. Κανένα επαγγελματικό βήμα δεν έχει μόνο ευκολίες.

Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο φαίνομαι. Είναι περισσότερο τίμιο οτιδήποτε συμβαίνει να φαίνεται μπροστά στις κάμερες και όχι να κρύβεται πίσω από αυτές. Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και δεν σκεφτόμασταν που έχουμε διαφωνήσει στον αέρα», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Και συνέχισε: «Μπορεί να υπήρξαν πολλές προτάσεις και με τιμά το γεγονός αυτό. Ήταν μια καλή συγκυρία. Λειτουργώ με κουτάκια. Εξέτασα ό,τι μου προτάθηκε και επέλεξα ανάλογα τα θέλω μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα με το κριτήριο ότι έφτασε η ώρα να βγω μόνη μου μπροστά. Για εμένα κερδισμένος είναι ο επαγγελματίας που το προϊόν στο οποίο συμμετέχει πηγαίνει καλά. Εάν σε αυτή την προσπάθεια κάποιος είναι πιο μπροστά ή πιο πίσω ή παράλληλα με εσένα και όλα πηγαίνουν καλά τότε είναι όλοι κερδισμένοι.

Δεν είναι απαραίτητο κριτήριο της δουλειάς σου το να έχεις την παρουσίαση μιας εκπομπής. Αγάπησα πολύ την εκπομπή Αρένα. Συνειδητοποίησα πόση δουλειά χρειάζεται να έχεις δική σου εκπομπή. Ήταν δύσκολο και πέρα των αντοχών μου να βρίσκομαι σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή, να έχω μια βραδινή εκπομπή και το ραδιόφωνο».

Read Previous

Τις 103.298 έφτασαν οι αιτήσεις για το «Thessaly Evros Pass» μέσα σε μία ημέρα – Πώς γίνεται η αίτηση

Read Next

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποψήφιων Θετών και Αναδόχων Γονέων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *