Η Νίκη Κάρτσωνα εξηγεί τους λόγους που κάνουμε λάθος αγορές και πώς να τις αποφεύγουμε

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει βίντεο στο οποίο δίνει συμβουλές στις fashion lovers που ακολουθούν το προφίλ της.

Η Νίκη Κάρτσωνα, λοιπόν, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μπορεί να έχουμε κάνει λάθος αγορά και πώς να τις αποφύγουμε, ώστε να επενδύουμε τα χρήματά μας σε κομμάτια που όντως θα φορέσουμε και θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και όμορφα.

Πολλές φορές έχει τύχει να αγοράζουμε ένα ρούχο και να το φορέσουμε τελικά ελάχιστες φορές ή και καθόλου και να μείνει τελικά με το καρτελάκι στην ντουλάπα, καταλήγοντας έτσι να ξοδεύουμε άσκοπα χρήματα.

Γιατί κάνουμε λάθος αγορές και πώς να τις αποφεύγουμε:

Η Νίκη Κάρτσωνα εξηγεί ότι υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχουμε κάνει λάθος αγορά ρούχου. Πρώτον, μπορεί να μην ήμασταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεύτερον μπορεί να μην είχαμε μαζί μας τη σωστή παρέα, έτσι ώστε να μας επηρεάσει θετικά και να μας βοηθήσει να κάνουμε σωστή αγορά. Η ίδια εξηγεί ότι γι’ αυτόν τον λόγο είναι καλό να κάνουμε μόνες μας τις αγορές μας ή να παίρνουμε μαζί μας θετικούς ανθρώπους και καλές φίλες.

Τέλος, ίσως να μας επηρέασε πάρα πολύ η πωλήτρια ή υπεύθυνη του καταστήματος γιατί ήθελε να πουλήσει.

Η Νίκη Κάρτσωνα εξηγεί ότι, όταν βγαίνουμε από το δοκιμαστήριο και κοιταζόμαστε στον καθρέφτη ξέρουμε αν το ρούχο που φοράμε μας πηγαίνει ή όχι, οπότε προτείνει να εμπιστευόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό και το γούστο μας.

 

bovary.gr

Read Previous

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήση – 30 τραυματίες, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση

Read Next

Πλημμύρες στην Ελβετία: Τέσσερις νεκροί και έξι αγνοούμενοι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *