Άδωνις Γεωργιάδης: Θαύμα η σωτηρία του Καραμανδανείου – Αύριο επαναλειτουργεί

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερχόμενος στην Πάτρα διαπίστωσε ιδίοις όμασι την κατάσταση μετά και την χθεσινή φωτιά που απείλησε το νοσοκομείο, προκάλεσε ζημιές και κατέστησε υποχρεωτική την αναστολή της λειτουργίας του και θα έχει επαφές με υγειονομικούς και φορείς!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν χθες σε διαρκή επικοινωνία με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας.

«Προλάβαμε να κάνουμε την εκκένωση χωρίς να υπάρξει κάποιος κίνδυνος. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικήτρια, το σύστημα λειτούργησε καλά», είπε αρχικά ο υπουργός Υγείας.

«Οι ζημιές είναι μικρές. Θα είμαστε έτοιμοι σε 24 ώρες να λειτουργήσει και πάλι το Καραμανδάνειο. Πριν κάποιων υλικών ζημιών η κατάσταση είναι καλή. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία. Η φωτιά θα μπορούσε να κάψει το νοσοκομείο. Το σύστημα λειτούργησε υποδειγματικά. Οι ανάγκες σήμερα θα καλυφθούν από τα γειτονικά νοσοκομεία. Πρέπει να βγουν οι καπνοί μέσα από το νοσοκομείο. Έχει ελεγχθεί το νερό και είναι όλα καλά».

Read Previous

13 ο Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Ο πολιτισμός μας ενώνει»

Read Next

Καιρός: Στον «φούρνο» όλη η χώρα από σήμερα – Μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *