Η αγορά μοσχαρίσιου κιμά σε μεγάλες ποσότητες και η κατάψυξή του για αργότερα είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και χρόνου. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεχτικοί και να αποφεύγετε κάποια λάθη που κάνουν πολλοί καταναλωτές.
Αν πρόκειται να καταψύξετε μοσχαρίσιο κιμά, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι.
Υπάρχουν μερικά κοινά λάθη όσον αφορά την αποθήκευση, την απόψυξη και το μαγείρεμα του κατεψυγμένου βοδινού κρέατος. Διαβάστε παρακάτω τι να προσέξετε στη θερμοκρασία της κατάψυξης αλλά και στη συσκευασία του μοσχαρίσιου κρέατος.