Τα κάσιους είναι από τους πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς που μπήκαν στη ζωή μας, σχετικά καθυστερημένα. Η νόστιμη γεύση τους, δεν υπολείπεται καθόλου σε θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό μας. Μία από τις σημαντικότερες ουσίες που εμπεριέχει – και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα – είναι το αμινοξύ, της L-τρυπτοφάνης, μία ουσία που μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλό μας, ενός σημαντικότατου νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με το αίσθημα χαράς.
Categories
- LIFESTYLE (951)
- NEWS – ΕΙΔΗΣΕΙΣ (2.235)
- Uncategorized (89)
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ (807)
- ΑΠΟΨΕΙΣ (82)
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (3.957)
- ΕΡΓΑΣΙΑ (31)
- θα Συζητηθεί (9)
- ΚΟΣΜΟΣ (1.140)
- ΜΟΔΑ (366)
- Ο.Α.Ε.Δ. (42)
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1.196)
- ΠΟΛΙΤΙΚΑ (26)
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (245)
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (427)
- ΥΓΕΙΑ (1.219)